• Toimitus 2-4 arkipäivässä. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.
  • Joulutuotteiden toimitusaika on 7 arkipäivää.
  • Toimitus 2-4 arkipäivässä. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.
  • Joulutuotteiden toimitusaika on 7 arkipäivää.

Leikkisät Design Oy

Leikkisät Design Oy on Susanna Venäläisen perustama yritys. Tavoitteenani on tarjota teille käytännöllisiä, kauniita ja kekseliäitä Suomessa valmistettuja tuotteita. Ideoita suunnitteluun saan usein aivan arkisista asioista, inspiraatio voi iskeä missä ja milloin vain.

Erityisesti innostun sellaisten tuotteiden äärellä, jotka eivät syystä tai toisesta toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Silloin keksijäluonteeni saa vallan ja uppoudun tuotekehittelyn pariin luodakseni paremmin toimivan tuotteen.

Arvot

Leikkisyys

Leikkisyys on meille tärkeä arvo, mikä tarkoittaa tarkoittaa meille erityisesti leikin mahdollistamista ja leikkiin innostamista.

Suunnittelemme tuotteemme niin, että niissä on mahdollisimman mukava leikkiä. Tämä tarkoittaa kestäviä, päällä mukavia materiaaleja sekä leikin ottamista huomioon tuotteiden kaavoituksessa.

Leikkisyys näkyy tuotteissamme kekseliäinä muotoina ja hauskoina kaavoituksina. Leikkisyys on pilkettä silmäkulmassa aina ideasta valmiiseen tuotteeseen asti.

Pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys

Meille on tärkeää, että tuotteet palvelevat niiden käyttäjiä mahdollisimman pitkään ja monessa tilanteessa. Uuden tuoteidean äärellä käymme aina läpi kuinka tuotteesta voitaisiin tehdä mahdollisimman pitkäikäinen ja monikäyttöinen. Usein tuoteidea myös syntyy tästä lähtökohdasta.

Pitkäikäisyyden näkökulmasta panostamme erityisesti laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin sekä ajattomiin malleihin. Emme tuota kausittain vaihtuvia mallistoja, vaan suunnittelemme ajattomia malleja, jotka ovat aina käyttökelpoisia.

Monikäyttöisyyttä pyrimme lisäämään suunnittelemalla sellaisia tuotteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, tai jotka kasvavat ja muuntautuvat lapsen kasvun mukana.

Suomalainen työ

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omassa pienompelimossamme Oulussa. Suunnittelun lähtökohtana on toimiva, kestävä ja kaunis tuote. Jokainen tuote käy tarkan kehitys- ja tuotetestausprosessin läpi, jotta voimme varmasti tarjota teille mahdollisimman parasta laatua.

Kehitystyössä teidän mielipiteenne on erittäin arvokas ja kaikki tuotteemme onkin kehitetty yhteistyössä lapsiperheiden kanssa.

Tarina

Leikkisän alkuna voidaan pitää oikeastaan jo vuotta 2004, jolloin opiskelin Oulun Pikisaaressa pukuompelijaksi. Lastenvaateosiossa tein nalleaiheisen toppa-asun, jossa silloin vielä lapsettomana tyttönä jo osoitin innovatiivisuutta. Kehitin takin takapuolelle taskun nenäliinaa varten, jotta päiväkodin tätien olisi kätevä pyyhkiä pienokaisen nenä ja säilyttää liinaa taskussa.

Myöhemmin saadessani omia lapsia, aloin ommella heille kaikkea tarpeellista. Viehätyin edelleen erilaisten eläinhahmojen tuomisesta vaatteisiin ja tarvikkeisiin. Siitä syntyi nimi Leikkisät tuotteilleni. Lasten ollessa pieniä oli aikaa pitää blogia ja sen kautta aloin saamaan ensimmäisiä tilauksia tuotteistani. Tästä luonnollisesta kysynnästä Leikkisät Designin tarina sai alkunsa. Matkan varrella tyylini on muuttunut hillitympään suuntaan, leikkisyyttä unohtamatta.