• Toimitamme tilaukset 2-5 arkipäivän kuluessa postin kuljetettavaksi.
  • Toimituskulut 3,90 - 5,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.
  • Toimitamme tilaukset 2-5 arkipäivän kuluessa postin kuljetettavaksi.
  • Toimituskulut 3,90 - 5,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin.

Leikkisät Design Oy valmistaa kekseliäitä ja käytännöllisiä lastenvaatteita ja -asusteita vastuullisesti Suomessa.

Leikkisät sai alkunsa, kun opiskelin pukuompelijaksi Oulun Pikisaaressa ja valmistin ensimmäisen lasten tuotteen vuonna 2004.

Kyseessä oli nalleaiheinen toppatakki, jonka takapuolelle kehitin taskun nenäliinaa varten, jotta päiväkodin työntekijöiden on helppo napata nenäliina taskusta ja pyyhkäistä lapsen nenä pihaleikkien temmellykessä.

Myöhemmin, saadessani omia lapsia, päästin luovuuteni valloilleen ja aloin ommella heille vaatteita ja asusteita, joihin yhdistin mahdollisuuksien mukaan käytännöllisiä ja kekseliäitä yksityiskohtia.

Tuolloin aloin saada ensimmäisiä tilauksia tuotteistani silloisen blogini lukijoilta, jotka olivat ihastuneet tuotteiden ominaisuuksiin.

Viehätyn erilaisten eläinhahmojen tuomisesta vaatteisiin ja asusteisiin. Siitä syntyi nimi Leikkisät tuotteilleni. Matkan varrella tyylini on muuttunut hillitympään suuntaan, leikkisyyttä unohtamatta.

LEIKKISYYS

Leikkisyys tarkoittaa meille erityisesti leikkiin innostamista. Suunnittelemme tuotteemme niin, että ne ovat kestäviä materiaaleiltaan ja kaavoitukseltaan mukavia päällä.

Leikkisyys näkyy tuotteissamme myös kekseliäinä muotoina, hauskoina kaavoituksina ja mukana seikkailevissa eläinhahmoissa.

Leikkisyys on pilkettä silmäkulmassa aina ideasta valmiiseen tuotteeseen asti.

MONIKÄYTTÖISYYS JA PITKÄIKÄISYYS

Uuden tuoteidean äärellä käymme aina läpi kuinka tuotteesta voitaisiin tehdä mahdollisimman pitkäikäinen, monikäyttöinen ja erilaisiin tilanteisiin sopiva. Usein tuoteidea myös syntyy tästä lähtökohdasta.

Pitkäikäisyyden näkökulmasta panostamme erityisesti laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin. Emme tuota kausittain vaihtuvia mallistoja, vaan suunnittelemme ajattomia malleja, jotka ovat aina käyttökelpoisia.

Monikäyttöisyyttä pyrimme lisäämään suunnittelemalla tuotteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, tai jotka kasvavat ja muuntautuvat lapsen kasvun mukana.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Tuotteita suunnittellessamme kiinnitämme mahdollisuuksien mukaan huomiota siihen, että vaate olisi mahdollisimman helppo käyttää ja pukea lapselle.

Helppokäyttöisyys ilmenee esimerkiksi kietaisumekkobodyssa, jota ei tarvitse vetää vauvan pään yli puettaessa ja jonka helmat eivät rullaannu kainaloihin kuten tavallisissa mekoissa.

SUOMALAINEN TYÖ JA YHTEISHENKI

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omassa pienompelimossamme Oulussa. Suunnittelun lähtökohtana on toimiva, kestävä ja kaunis tuote.

Kehitämme ja testaamme jokaisen tuotteen yhteistyössä lapsiperheiden kanssa, jotta voimme varmasti tarjota sinulle parasta laatua.

Mielipiteesi on meille tärkeä ja arvokas.

EKOLOGISUUS JA EETTISYYS

Valitsemme tuotteisiimme ekologisia ja eettisiä materiaaleja.

Käyttämämme puuvilla on öko-tex tai gots -sertifioitua puuvillaa. Merinovilla puolestaan on mulesing-vapaata ja nahkatuotteissa hyödynnämme ylijäämänahkaa.

Lähetämme tuotteemme pahvisissa postituslaatikoissa tai ilmastoystävällisissä paperisissa postituspusseissa, missä on kuluttajaystävällinen teippisuljenta ja lisäteippi palautuksia varten. Postituspussit on FSC-sertifioitu ja ilmastokompensoitu.